Så slutar ni bråka om pengar

februari 2, 2016

Bråk och konflikter kring pengar tillhör vardagen för de flesta par. Men när man blir föräldrar ställs olika pengapersonligheter och pengavärderingar ytterligare på sin spets. Då är det viktigare än någonsin att våga prata öppet om pengar och skaffa en gemensam strategi. Pengar toppar listan över tabubelagda ämnen för många par. I en undersökning från...

  • facebook
    gilla vår sida
  • instagram
    Dela dina bilder på #fob
  • pinterest
    inspireras av våra boards

Stäng

PRENUMERERA


Det här är föräldrar och barn

Föräldrar&Barn ger ditt barn ett försprång i livet! Vi vill ge alla mammor och pappor en härlig start och fortsättning på ert nya liv. Föräldrar & barn fungerar som en inspirerande, lärande plats för hela familjen. Bebisen, barnet, föräldrarna – alla är lika viktiga! Föräldrar&Barn går på djupet kring alla de områden som handlar om liv och utveckling – det stora förunderliga som händer, men också de praktiska, nära och konkreta frågorna. Vi har en gedigen samlad kunskap och ligger i framkant vad gäller senaste forskning på skiftande områden. Vår tidning ger dig trygghet, mod och glädje på livets resa med din familj.

Vill du prenumerera på Föräldrar&Barn? Det kan du göra digitalt. Vi finns på:

readly.com

ztory.com

Trevlig läsning!